Vpis 2019/2020

Vpis 2019/2020

Novo šolsko leto je pred vrati, s tem pa tudi čas za izbiro primerne vadbe za vašega otroka.

Športni klub Flip vabi h vpisu vse generacije od 1. leta starosti dalje.

Vpisi potekajo preko spletnega obrazca na povezavi. Od 2. septembra dalje pa bomo že pričeli s treningi po urniku. Novi člani nas lahko obiščete in brezplačno poskusite ali vam je vadba z nami všeč!

Najmlajši člani bodo razvijali motorične sposobnosti, pri tem pa jih bodo pomagali starši. Že malo starejši se bodo srečali z osnovami gimnastike, akrobatike in skokov na trampolinu. Prav vsi pa se bodo zabavali z raznimi igrami in malce zaplesali. Naši šolarji bodo lahko izbirali med veliko programi, ki jih ponujamo. Od rekreativnih do tekmovalnih skupin gimnastike, ritmične gimnastike, akrobatike, skokov na trampolinu, cheerleadinga in plesa. Prav lepo vabljene so tudi naše »bivše« Flipice, ki si želijo ponovno narediti kakšno salto. Na voljo pa je tudi vadba za odrasle, ki bi se radi malo razmigali in sprostili.

Da se bomo imeli letos res odlično, smo za vas pripravili veliko novosti, ki jih komaj čakamo deliti z vami!

Ena od novosti je, da bomo s septembrom pričeli s treningi v SVOJI TELOVADNICI. V najem smo vzeli prostore, kjer je bil včasih INDE (Ulica 15. maja 8). Z veliko vloženega truda, pridnega dela in volje smo telovadnico celo poletje urejali in pripravljali skupaj s trenerji in nekaj zelo pridnih posameznikov in družin. Ker pa je bilo ogromno dela za opraviti, vas obveščamo, da do pričetka treningov ne bomo uspeli do konca urediti predviden prostor z garderobami. Zato vas prosimo za malo strpnosti, saj bodo v septembru garderobe še v fazi urejanja. Brez skrbi, treningi bodo nemoteno potekali.

Vhod na parkirišče, kjer se nahaja naša telovadnica je pri Kamarin baru, vhod v telovadnico pa na levi strani stavbe (bomo še označili, da nas boste lažje našli).

Vsi Piranski otroci, pa bodo imeli še naprej treninge v telovadnici na OŠ Cirila Kosmača Piran. Tudi tam boste kmalu deležni majcene spremembe, ki je bodo otroci prav gotovo veseli. Pustite se presenetiti.

Komaj čakamo, da skupaj telovadimo!
Ekipa Flipa

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb