GIMNASTIKA, PONJAVE

Gim

Program vadbe je namenjen dekletom od 1. do 9. razreda osnovne šole. Dekleta se učijo gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju. Učijo se tudi akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku. V tej vadbeni skupini otroci razvijajo pogum, ustvarjalnost in vztrajnost pri izvajanju elementov.

 

DEČKI

Program vadbe je namenjen dečkom od 1. do 9. razreda osnovne šole. Fantje se učijo osnovnih gimnastičnih elementov na drogu, bradlji, preskoku in parterju. Učijo se tudi akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku. V tej vadbeni skupini fantje razvijajo predvsem pogum in vztrajnost pri izvajanju elementov.

 

CICIBANKE

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 5. do 8. leta starosti, ki imajo že osvojeno tehnično znanje. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

 

Tekmovalci

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 9. leta starosti dalje in fantom od 12. leta dalje, ki imajo že osvojeno tehnično znanje. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju zahtevnejših gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, drogu, preskoku, parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

 

Trampolin

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom in fantom od 8. leta starosti dalje. Otroci osvajajo zahtevnejše akrobatske elemente na trampolinu, iz katerih oblikujejo različne vezave.

 

Flipice

Program vadbe je namenjen odraslim Flipicam in Flipkotom, ki imajo že osvojeno določeno gimnastično predznanje in se želijo razmigati in ponovno narediti kakšno salto. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Poleg gimnastičnih in akrobatskih elementov se izvajajo tudi funkcionalne vaje za krepitev telesa.

CHEERLEADING

Program vadbe je namenjen otrokom od 7. leta starosti dalje. Otroci se učijo različnih dvigov, piramid, metov, skokov, navijanja, plesa in akrobatskih elementov.

Cheerleading je tako individualen kot tudi skupinski šport. Predvsem skupinski dvigi zahtevajo zbranost, moč, natančnost, usklajenost in zaupanje. Lastnosti, ki jih otrok gradi skozi treninge cheerleadinga, pridejo še kako prav tudi izven telovadnic.

CHEER PLES

Pom

Program vadbe je namenjen otrokom od 5. leta starosti dalje. Otroci vadijo plesne gibe, skoke in sestavljajo plesne koreografije s cofi.

 

jazz

Program vadbe je namenjen otrokom od 9. leta starosti dalje. Otroci vadijo plesne gibe in skoke s poudarkom na jazz plesni tehniki, ter sestavljajo plesne koreografije.

 

Hip hop

Program vadbe je namenjen otrokom od 9. leta starosti dalje. Otroci vadijo plesne gibe in trike s poudarkom na hip hop plesni tehniki, ter sestavljajo plesne koreografije.

RITMIČNA GIMNASTIKA

Program vadbe je namenjen dekletom 1. do 9. razreda osnovne šole. Otroci spoznavajo osnovne prvine ritmične gimnastike, spoznavajo in vadijo s pripomočki (trak, žoga, obroč, kolebnica, kiji), ter razvijajo gibljivost in eleganco.

Vadba ob glasbeni spremljavi je ustvarjanje z ritmom in gibom, kar je bistvo ritmične gimnastike. Raznovrstnost gibanja ugodno vpliva na razvoj motorike, gibljivosti, ter gradi samozavest in samozaupanje. Glasba, vrstniki in gibanje osvobaja!

SPLOŠNA VADBA

KOBACAJČKI

Program vadbe je namenjen otrokom od 1. do 3. leta starosti, ki vadijo skupaj s starši. Starši otroka usmerjajo po navodilih trenerja, ga motivirajo in mu pomagajo pri izvedbi zahtevnejših gibalnih nalog. Vadba je skrbno pripravljena in prilagojena starosti in razvoju otrok.


PREDŠOLSKI OTROCI

Program vadbe je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti, ki še ne obiskujejo šole in so dovolj samostojni, da lahko vadijo brez prisotnosti staršev. Otroci se preko elementarnih iger in plesa ogrejejo, nato pa na poligonih spoznavajo osnovne gimnastične prvine skozi igro in veliko zabave.

 

Odrasli

Program vadbe je namenjen odraslim, ki se želijo malo razmigati. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Izvajajo predvsem funkcionalne vaje za krepitev telesa.

 

Seniorke

Program vadbe je namenjen odraslim, ki se želijo malo razmigati. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Poleg funkcionalnih vaje za krepitev telesa naše seniorke tudi veliko plešejo.

 

Show

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom in fantom od 8. leta starosti dalje, ki že imajo osvojene določene gimnastične prvine. V skupino se lahko vključi kdor si želi nastopati na raznoraznih dogodkih in poleti obiskati gimnastični festival, kjer zabave nikoli ne manjka. Na treningih bodo otroci pod vodstvom trenerja sestavljali atraktivne koreografije, ki bodo vsebovale ples, akrobatske elemente in gimnastične dvige.

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb