PREDŠOLSKI OTROCI

KOBACAJČKI IN STARŠI

Program vadbe je namenjen otrokom od 1. do 3. leta starosti, ki vadijo skupaj s starši. Starši otroka usmerjajo po navodilih trenerja, ga motivirajo in mu pomagajo pri izvedbi zahtevnejših gibalnih nalog. Otroci razvijajo motorične sposobnosti na skrbno pripravljenih poligonih, ki so prilagojeni starosti in razvoju otrok.

PREDŠOLSKI

Program vadbe je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti, ki še ne obiskujejo šole in so dovolj samostojni, da lahko vadijo brez prisotnosti staršev. Otroci se preko elementarnih iger in plesa ogrejejo, nato pa na poligonih spoznavajo osnovne gimnastične prvine skozi igro in veliko zabave.

ŠOLSKI OTROCI

GIM

Program vadbe je namenjen dekletom od 1. do 9. razreda osnovne šole. Dekleta se učijo gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju. Učijo se tudi akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku. V tej vadbeni skupini otroci razvijajo pogum, ustvarjalnost in vztrajnost pri izvajanju elementov.

RITMIČNA GIMNASTIKA

Program vadbe je namenjen dekletom od 1. do 9. razreda osnovne šole. Otroci spoznavajo osnovne prvine ritmične gimnastike, spoznavajo in vadijo s pripomočki (trak, žoga, obroč, kolebnica, kiji), ter razvijajo gibljivost in eleganco.

Vadba ob glasbeni spremljavi je ustvarjanje z ritmom in gibom, kar je bistvo ritmične gimnastike. Raznovrstnost gibanja ugodno vpliva na razvoj motorike, gibljivosti, ter gradi samozavest in samozaupanje. Glasba, vrstniki in gibanje osvobaja!

DEČKI

Program vadbe je namenjen dečkom od 1. do 9. razreda osnovne šole. Fantje se učijo osnovnih gimnastičnih elementov na drogu, bradlji, preskoku in parterju. Učijo se tudi akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku. V tej vadbeni skupini fantje razvijajo predvsem pogum in vztrajnost pri izvajanju elementov.

ODRASLI

FLIPICE IN FLIPKOTI

Program vadbe je namenjen odraslim Flipicam in Flipkotom, ki imajo že osvojeno določeno gimnastično predznanje in se želijo razmigati in ponovno narediti kakšno salto. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Poleg gimnastičnih in akrobatskih elementov se izvajajo tudi funkcionalne vaje za krepitev telesa.

ODRASLI

Program vadbe je namenjen odraslim, ki se želijo malo razmigati. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Izvajajo predvsem funkcionalne vaje za krepitev telesa.

SENIOR

Program vadbe je namenjen odraslim, ki se želijo malo razmigati. Trening je oblikovan glede na njihovo predznanje in želje. Poleg funkcionalnih vaje za krepitev telesa naše seniorke tudi veliko plešejo.

TEKMOVALNE SKUPINE

MINI

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 4. do 5. leta starosti. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

CICIBANKE

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 6. do 8. leta starosti, ki imajo že osvojeno tehnično znanje. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

MLAJŠE DEKLICE

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 9. do 11. leta starosti, ki imajo že osvojeno tehnično znanje. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, preskoku in parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

TEKMOVALCI

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom od 12 let dalje, ki imajo že osvojeno tehnično znanje. Treningi so skrbno sestavljeni in temeljijo na osvajanju zahtevnejših gimnastičnih elementov na gredi, bradlji, drogu, preskoku, parterju, akrobatskih elementov na mali prožni ponjavi (kanvasu), veliki prožni ponjavi (trampolinu) in airtracku, ter razvoju gibljivosti, koordinacije in moči.

SHOW TEAM

Program vadbe je namenjen selekcioniranim dekletom in fantom od 8. leta starosti dalje, ki že imajo osvojene določene gimnastične prvine. V skupino se lahko vključi kdor si želi nastopati na raznoraznih dogodkih in poleti obiskati gimnastični festival, kjer zabave nikoli ne manjka. Na treningih bodo otroci pod vodstvom trenerja sestavljali atraktivne koreografije, ki bodo vsebovale ples, akrobatske elemente in gimnastične dvige.

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb