Flip je zakon!

O FLIPU

NA KRATKO O FLIPU

Športni klub Flip je posebna skupina, kjer si že več kot 65 let prizadevamo, da bi mladim omogočili zdravo, aktivno in družabno preživljanje prostega časa. Otroci se na zabaven in kreativen način učijo gimnastičnih, akrobatskih, plesnih elementov, skokov na mali in veliki prožni ponjavi in teamgyma. Na vseh teh področjih smo večkratni državni prvaki in večkratni zmagovalci pokala Slovenije. Poleg tega se ukvarjamo tudi s cheerleadingom, kjer gledalcem zastane dih, ko “mečemo punce po zraku”. Tudi v tej disciplini smo večkrat postali državni in evropski prvaki ter svetovni vice prvaki. Večkrat smo izbrani za organizacijo državnih prvenstev, kjer tekmuje več kot 500 tekmovalcev. Vsako leto pa se udeležimo okrog petnajstih tekmovanj.

Rekreativno se ukvarjamo tudi z ritmično gimnastiko, kjer se dekleta učijo elementov gibljivosti z uporabo kolebnice, traka, žoge, obroča in kijev.

Hkrati se udejanjamo še na kulturnem področju, kar otrokom zagotovi celosten gibalni razvoj in osebno rast. Ukvarjamo se z gledališko igro, muzikalom, petjem in recitalom. Vsako leto pripravimo novoletno gledališko predstavo z obiskom Dedka Mraza, s katero nastopamo na raznih dogodkih. Izdali smo številne zgoščenke z avtorsko glasbo v pevski izvedbi Flipovih članov. Najvišje rezultate dosegamo tudi na otroških pevskih festivalih v Sloveniji in tujini. Leta 2013 smo prejeli Bloudkovo priznanje. Dvanajstkrat smo bili proglašeni za najboljši klub v Gimnastiki za vse v Sloveniji na podlagi zmag na državnih prvenstvih in v pokalu Slovenije ter uspehih na svetovnih in evropskih gimnastičnih festivalih.

Flip hitro prepoznamo po plesu v unikatnih, zanimivih in pisanih kostumih, atraktivnih akrobacijah in s humornimi dodatki. Letno nastopimo na več kot 50 različnih dogodkih. Otroci z nastopi pridobivajo samozavest in se naučijo postavljati v različne vloge, kar jim ne koristi le na odru, temveč tudi na različnih področjih v življenju. Več kot 250 članov od enega leta starosti do senior skupine se vsako leto predstavi na tradicionalnem zaključnem nastopu v Avditoriju Portorož. Srce nam ogrejejo tudi na Božičnem nastopu, kjer otroke razveseli Božiček. Ob nastopih venomer navdušimo gledalce doma, kot tudi drugod po svetu. Otroci se naučijo nastopati ter preko treningov, tekmovanj in nastopov pridobijo vrline samodiscipline, odgovornosti, delovnih navad ter razvijajo moralne in etične vrednote.

Gimnastično zvezo Slovenije in Republiko Slovenijo predstavljamo na različnih gimnastičnih festivalih po svetu, tako na Eurogymu kot na svetovnih Gymnaestradah po Evropi, Kanadi, ZDA in Japonski. Tam nastopamo tudi pred več tisočimi gledalci. Na potovanjih ob nastopih spoznavamo naravne in kulturne dediščine posameznih držav, si ogledujemo mesta ter se zabavamo v zabaviščnih parkih skupaj s prijatelji. Večkrat priredimo različne klubske dogodke, kjer se otroci družijo in zabavajo. Pri Flipu nam res nikoli ni dolgčas!

Flip ni le gimnastični ali akrobatski klub, kjer se uči elementov na orodjih in trampolinih, ni le plesna, gledališka in pevska skupina.
Flip je vse to in še več! Flip je velika družina. Je skupina z dušo.

Najboljša vadba za vašega otroka!

LOKACIJE

KOPER

Septembra 2019 smo odprli vrata lastne telovadnice na izjemni lokaciji v Kopru. V Kopru imamo najbolj pestro ponudbo športnih vadb za otroke od 1. leta starosti dalje, pa vse do skupine staršev, ki si žeijo postati fit. Najdete nas v Flipovi telovadnici.

PIRAN

Flip je bil ustanovljen v Piranu in še dandanes izvajamo vadbo za šolske in predšolske otroke. Najdete nas na Osnovni šoli Cirila Kosmača.

 

PORTOROŽ

V Portorožu vadi naša senior skupina mamic, ki zelo rade zaplešejo in se poleti udeležujejo gimnastičnih festivalov. Najdete nas na Elektro in pomorski šoli Portorož.

BILJE

Vadbene skupine imamo tudi v Biljah.

Najboljša vadba za vašega otroka!

EKIPA

DANIMIR AZIROVIĆ

ILARIA GRIŽON

STASJA MEHORA

GINA GRŽINIČ

JAKA KRALJ

BORIS PREGELJ

MATEJA PIRC

BRINA KLEMENČIČ

ANA STEVANOVIČ

ERIK FLEGO

TIA MARČETA

KRISTINA SLAPERNIK

EVA FURLANIČ

VPRAŠANJE, KOMENTAR?

KONTAKT

+386 (0)31 733 387

ŠK FLIP PIRAN - CS FLIP PIRANO

Sedež: Senčna pot 10, 6320 Portorož
Predsednik: Azirović Danimir
Koper: Ulica 15. maja 8, 6000 Koper
Piran: Oljčna pot 24, 6330 Piran

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb