NAJEMITE NAŠ SHOW

Bi radi, da bi bil vaš dogodek nepozaben? Ponujamo show program, musical, božično-novoletno pravljico…

NAJEMITE NAŠ SHOW!

Bi radi, da bi bil vaš dogodek nepozaben? Da bi se vsi brezmejno zabavali in uživali? Da bi vsi še dolgo, dolgo govorili samo o njem?

MI VEMO, KAKO BOSTE TO DOSEGLI!

V Športnem Klubu FLIP imamo namreč za vsako priložnost pripravljenih nekaj zares posebnih točk in programov za popestritev vašega dogodka!

Ne glede na to, ali je to zasebna zabava, službeno praznovanje ali javni dogodek, mi vam popestrimo in polepšamo dan z atraktivnimi nastopi, živimi piramidami, saltami, plesom, petjem, kostumi in dih jemajočimi  akrobacijami naših malih ter velikih članov. Predvsem pa vam zagotavljamo nepozabno doživetje!

Svoje nastope prilagodimo vašim željam, prostorskim in finančnim zmožnostim.

IZBIRATE LAHKO MED NASLEDNJIMI MOŽNOSTMI::

SHOW PROGRAM

Program, ki vključuje plesne, akrobatske in komične točke, je primeren predvsem za različne dogodke in prireditve, nastope v šolah in vrtcih ter različne zabave.

Vsebina in dolžina programa sta odvisni od vaših želja. Izvedemo lahko eno točko, lahko pa nastopamo tudi celo uro.

MUSICAL

Zgodbi Prešerno o Prešernu in Erazem Predjamski smo sami priredili v musical, ju nadgradili in jima dodali veliko akrobatskih elementov. Ponujamo vam izvirna avtorska scenarija, glasbo, koreografije, scenografije in kostumografije.

BOŽIČNO-NOVOLETNA PRAVLJICA

Vsako leto pripravimo božično-novoletno pravljico za najmlajše, v kateri se naši člani prelevijo v pravljične junake. Na koncu pa nas obišče tudi Dedek Mraz.

Božično-novoletna pravljica je primerna za decembrska praznovanja in praznike. Z njo nastopamo na različnih dogodkih, v podjetjih, na šolah in v vrtcih.

Če vas zanima, kaj lahko pripravimo samo za vas, nas pokličite.

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb