Pozdravljeni na naši novi spletni strani www.skflip.si!

Pozdravljeni na naši novi spletni strani www.skflip.si!

Kot morda že veste je ŠK FLIP prav poseben klub, kjer se pridno trenira, tekmuje, nastopa, poje, pleše, potuje pa tudi zabava. Tudi spletna stran želi biti s svojim izgledom “posebna”. Izgled želi,  razen športnega, povdariti tudi ustvarjalni in zabavni značaj kluba z nekaj otroškega privdiha.

Seveda pa nismo pozabili, da je pri obisku spletne strani še vedno najbolj pomembna informacija oz. vsebina. Tako so že na vstopni strani zbrane vse najvažnejše vsebine v strnjeni obliki, ki vas preko povezav vodijo v podrobnosti.

Poskrbeli smo tudi, da vam ni potrebno “preleteti” cele strani, če vas zanima le specifična vsebina. V tem primeru si lahko pomagate s stranskim menijem, ki vas v enem kliku pripelje do ponujene vsebine.

Trudili se bomo tudi, da bodo informacije kolikor je možno ažurne. Upamo, da vam je spletna stran všeč in pa obilo koristnih informacij pri brskanju po spletni strani vam želi

ekipa ŠK FLIP

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb